Valse oproep tot gewapend protest in de VS

14 januari 2021 0 Door Franka

Vandaag op de NOS-site en op het kanaal van The White House een boodschap van president Donald Trump. Hierin roept hij op tot geweldloosheid. Dit is niet voor het eerst. Donald Trump heeft zich veel vaker uitgesproken tegen geweld.

Daarnaast circuleert een oproep tot een gewapend protest in de VS. Het lijkt gericht aan Trumpsupporters, maar de rechtse nieuws- en achtergrondkanalen roepen op om uiteraard(!) niet te gaan. Zij zeggen dat dit een valsstrik is van extreem linkse partijen/groeperingen die de Trump-aanhangers in een slecht daglicht willen stellen.
Trump heeft altijd tegen geweld gesproken. Dit deed hij ook rond de BLM-protesten. Hij veroordeelt geweld van zowel democraten als Republikeinen.
De gewone media laat die fragmenten niet zien en schetsen een beeld dat Trump Proudboys en de KKK zou aanmoedigen. Dat klopt niet en dit is te zien wanneer zijn speech rond het BLM in Portland volledig wordt getoond.

Video ‘President Trump delivers remarks’ 2 juni 2020 – na BLM-rellen

Er wordt door CNN echter naar willekeur geknipt in de video’s waardoor een ander beeld wordt gecreëerd. Ik ben hier oprecht ernstig door geschokt. Ik verwacht dat niet van de gewone media en is voor mij personlijk aanleiding me meer te verdiepen in alles wat er speelt in de Verenigde Staten en de wereld.

Reden waarom de nu circulerende poster opvalt is dat deze de kleuren rood en geel gebruikt, de kleuren van de Chinese en dus Communistische vlag. De Republikeinse partij en de Trump achterban is juist ernstig verontrust over de ontwikkelingen in de Democratische Partij. Het lijkt erop dat deze zich naar een extreem linkse kant op bewegen.

Dit heeft ook te maken met de handel van de Bidenfamily met China en de Chinese Communistische Partij. Die handelsafspraken zijn lang als Russische desinformatie afgedaan, maar er is momenteel een onderzoek gaande naar de zoon van Joe Biden. Ook daarover zal ik zo snel mogelijk informatie plaatsen.

Bekijk de video van Glenn Beck hier. Hij gaat in op deze poster.

Ook Joshua Philipp van NTD’s CrossRoads behandelt deze poster in zijn live Q&A.