Bedenker mRNA-techniek Robert Malone over vaccinaties

18 augustus 2021 0 Door Franka

Doctor Robert Malone is de bedenker van de mRNA-techniek en is verschenen in een Podcast van Darkhorse.
In de onderstaande video van Darkhorse gaat dr. Malone in op de spike-proteïnes in de vaccins. Ook de Canadese professor dr. Bridle wordt genoemd.

Robert Malone bij Tucker Carlson van Foxnews:

In dit korte interview van twee minuten vraagt Tucker Carlson, vraagt Tucker rechtstreeks of dr. Robert Malone zorgen heeft over dit vaccin. Malone antwoordt dat hij vindt dat de regering niet transparant is. Hij is van mening dat mensen vrij moeten zijn in hun keuze een vaccin te accepteren, temeer omdat dit experimentele vaccins zijn. Dat is een fundamenteel recht dat te maken heeft met klinische onderzoeks-ethiek. Dr. Malone vertelt dat er geen toegang is tot de onderzoeksgegevens en dat mensen dus geen overwogen besluit kunnen maken.
Hij zegt dat er geen duidelijk baten- en risico-analyse is gemaakt, speciaal niet voor de leeftijdsgroep onder de 18 jaar. Het lijkt erop dat vaccinatie niet gerechtvaardigd lijkt in deze jong-volwassenen.

Dr. Malone in een uitgebreid interview met dr. Erin Stair:

In de video hieronder spreekt Dr. Malone zich uit over onder andere de gecoördineerde censuur in de media en op social media. Dr. Malone wordt, volgens deze video op sommige plekken beschreven als een anti-vaxxer. De host van deze Podcast, dr. Erin Stair zegt hier dat Robert Malone vaccins eet, drinkt en slaapt. Met andere woorden; hij heeft zijn hele leven gewijd aan de ontwikkeling van vaccins.
Bij [32:52] gaat het over dr. Bridle, die na het uitspreken van zijn bezorgdheid, wordt onthouden van financiële steun en mogelijk zijn baan kwijtraakt.
Dr. Malone legt in onderstaande video duidelijk uit dat er onvoldoende studie is gedaan, voordat het vaccin in gebruik is genomen. Hij vertelt dat er nog heel veel onbekend is. Het kan om die reden niet voorspeld worden welke uitwerking het vaccin (de Spike-protein, als ook het lipid nanoparticle) zal hebben op organen en lichaamscellen.

Censuur:

Dr. Malone zegt ook dat het noodzakelijk is om onderzoek, onderzoeksvragen en data uit te wisselen. Dit is belangrijk om het product verder te ontwikkelen. Er moet openbaarheid van informatie zijn.
Bij 49:22 laat dr. Malone weten dat er krachtige middelen zijn om de publieke opinie te modelleren.
Iets verder in het interview zegt hij dat het deleten van informatie geen recht doet aan de angst die er leeft in de samenleving. De ongerustheid wordt ontkent. Dr. Malone noemt dit een vorm van ‘gaslighting‘, een term die gebruikt wordt om narcistisch, manipulatief gedrag te omschrijven.

Dr. Malone over onderzoek en zijn werk: