Bill Gates over mogelijkheden van vaccinatie

16 januari 2021 0 Door Franka

Dit filmpje hieronder is een echte eye-opener. Bill Gates legt uit hoe virussen en vaccins ingezet kunnen worden om gedrag van groepen mensen te beïnvloeden. Natuurlijk vraag ik me bij dit filmpje af of er niet gewoon een voice-over overheen is gezet. Ik vrees echter van niet.
Ik heb dit filmpje laten zien aan mijn Amerikaanse vriendin, die aan dezelfde universiteit studeerde als Bill Gates. Haar antwoord op mijn vraag of dit daadwerkelijk Bill Gates zou kunnen zijn, was: “O, thats him, alright!
Zij vervolgde met te vertellen dat zij als professor Bio-ethicus in adviescommissies heeft gezeten van de NAVO, waar dit soort projecten vor biologische oorlogsvoering werden besproken.
Maar feit of fictie; het geeft weer dat vaccinaties mogelijkheden biedt om iets te bewerkstelligen in een bevolking.

Wie durft zich nog te laten vaccineren na het zien van dit videofragment?