Klokkenluider Ehden Biber aan het woord over gelekte, geheime contracten

18 augustus 2021 0 Door Franka

Wat een lieverd, deze man! Hele zachte uitstraling. Veel meegemaakt in zijn leven en zet zich nu in voor de Waarheid, gewoon omdat hij voelt dat hij dat moet doen. Ten dienste van iets dat groter is dan zijn persoonlijke leven.
Eerder deze maand onthulde Ehden Biber de contracten van Albanië en Brazilië met Pfizer met betrekking tot het Covid-19 vaccin. De hashtag # Pziferleak was trending, ook in Nederland. Later volgden, via zijn Telegramkanaal, de contracten met onder andere de Europese Commissie.
Hieronder kunt u doorlinken naar een interview met Ehden Biber op Rumble. De video laat zich niet insluiten.

Beschrijving op Rumble onder deze video

Rumble — With seven years of experience working for Merck, one of the top pharmaceutical companies in the world, Ehden Biber exposes the illegal Pfizer contracts that were signed by international leaders. Being a member of the Israeli army and having a cybersecurity background gave Ehden intel that blows open the cause of the current COVID corruption. Learn about what mainstream media is trying desperately to hide.

Vertaling: Met zeven jaar werkervaring voor Merck, een van de meest vooraanstaande farmaceutische bedrijven in de wereld, heeft Ehden Biber de illegale contracten tussen Pfizer en internationale leiders (Toevoeging Franka: waaronder de Europese Commissie). Als lid van het Israëlische leger en met een achtergrond in de cybersecurity gaf dat Ehden de mogelijkheid om de oorzaak van de huidige COVID corruptie te openbaren. Leer hier over wat de mainstreammedia met alle macht probeert te verbergen.

Geldigheid Contract:

Dit contract roept de vraag op of het ontbonden kan worden. Het antwoord luidt: ja.
Het contract is buitenwettelijk en mogelijk onder grote druk gemaakt. Het contract is in Nederland en mogelijk in andere landen ook, tot staatsgeheim gemaakt. De Tweede Kamer heeft geen inzicht in de contracten van de Covid-vaccins gehad.
Wordt aangevuld….

Screenprints van het Contract tussen Pfizer en de EC: