China, vaccins en de code voor het mRNA

Hieronder een nieuwsbericht van ‘China in Focus’ over de geschiedenis van China met vaccins.
China heeft zijn eigen vaccin tegen het Coronavirus ontwikkeld: Sinovac. Mogelijk komt dit vaccin bij ons ook op de markt.
En het kan ook zijn dat de productie van Pfizer-BioNtech naar China wordt overgebracht. Ik zoek de artikelen daarover nog op.

China deelt het genoom van het Coronavirus:

Een genoom is de complete genetische samenstelling van een organisme, cel of virus. Zo’n genetische code bestaat uit een enorme reeks getallen. Zoals de computer binaire taal gebruikt, bestaande uit enen en nullen, zo maakt een genetische code gebruik van 4 letters. Het zijn de letters A, C, T en G. Deze letters komen in verschillende volgorde misschien wel honderden keer voor in slechts één code. En dus ook in álle codes. Het verschil van de verschillende codes, zit dus niet in het verschil van gebruik van verschillende letters. Het verschil wordt gevormd door de hoeveelheid van dezelfde letters en de volgorde. Zo heeft ieder organisme, cel of virus dus zijn eigen ‘programmaatje’.

De genetische code van het Coronavaccin, op basis waarvan het mRNA-vaccin is gemaakt, is ‘gekraakt’ in China. Ook de in Nederland gebruikte vaccins, werken met de code die China aan ons heeft doorgegeven.
Kijk hieronder [bij 5:12] hoe dat wordt uitgelegd in een informatiefilmpje van de NOS.

NOS- De 11 ingrediënten van het vaccin