Kan het ook nog helemaal verkeerd aflopen met die vaccins?

11 december 2021 0 Door Franka

‘Kan het ook nog helemaal verkeerd aflopen met die vaccins?’ Dat is de vraag die Twan Huys stelt in de video hieronder.
Luister zelf even naar het antwoord. Deze video is van 22 november 2020.

https://www.vpro.nl/buitenhof/kijk/afleveringen/2020/buitenhof-22-november-2020.html

Antwoord van Pfizer op vraag over veiligheid vaccins:

Hieronder ziet u een antwoordbrief van Pfizer op een vraag van dhr Ten Hoor over het mRNA-vaccin. Deze brief is van 15 december 2020. Dit is ná de Aankoop van de vaccins, zie Kamerbrief Hugo de Jonge. Die Kamerbrief is van 16 november 2020. Daarin schrijft de Jonge dat de techniek waarmee deze vaccins zijn gemaakt nieuw is, dat er nog niet eerder geregistreerde vaccins volgens deze techniek op de markt zijn gebracht en dat dat een risico is.

Op 15 december wordt de brief hieronder opgesteld. Psizer wijst erop dat het COVID-19 mRNA vaccin niet is goedgekeurd door de regelgevende instanties van de Europese Unie voor gebruik buiten de studieomgeving.
De vraag of eigenlijk constatering in de video hierboven van Twan Huys of wij dus allen proefpersonen zijn, is terecht. Deze zou publiekelijk en ttransparant beantwoord moeten worden.
Ook zegt deze brief dat Pfizer door de farmaceutische regelgeving geen informatie kan verstrekken over de samenstelling van het vaccin, om dezelfde reden; namelijk dat het nog niet is goedgekeurd door de regelgevende instanties van de Europese Unie.

Franka Steunen?