Pleidooi van dr. Kory voor Ivermectine in hoorzitting Amerikaanse Senaat

11 maart 2021 0 Door Franka

Dr. Kory pleit voor het toelaten van Ivermectine voor de behandeling van Covid- patiënten. Dit werkt niet alleen na het krijgen van de ziekte, maar ook ter preventie, als profylaxe. Onderstaande video is van 13 december 2020.

Dr. Kory vertelt in deze hoorzitting onder andere het volgende:

 1. Ivermectine is cruciaal bij deze ziekte (Covid-19)
 2. Dit medicijn heeft inmens krachtige antiviraal en anti-ontstekingseigenschappen
 3. Ivermectine is een medicijn dat al heel lang op de markt is
 4. Dat hij, dr. Kory, een Longspecialist is en werkzaam is op de IC.
 5. Dat hij iedere dag mensen ziet die niet kunnen ademen, mensen die doodgaan, mensen die aan beademingsaparatuur zitten.
 6. Ook is vroege behandeling de sleutel.
 7. De ziekenhuizen vol liggen (13 december 2020) en ze het bijna niet meer volhouden.
 8. Hij zegt dat de doden die zich nog zullen voordoen, onnodige doden zullen zijn en dat hij daardoor niet getraumatiseerd wil worden.
 9. Hij het moeilijk vindt om voor patiënten te zorgen, terwijl hij weet dat ze gered hadden kunnen worden.
 10. Dat het middel dat patiënten kan redden en kan voorkomen dat mensen in het ziekenhuis belanden Ivermectine is.
 11. Dr. Kory is niet gekomen om drama of sensatie te schoppen, vertelt hij. Hij is ook niet gekomen om het politieke langschap te verdelen.
 12. Deze arts wil heel duidelijk en helder zijn. Alles wat hij vraagt, is dat de officiële overheidsinstanties (de NIH en CDC) de studies willen bekijken.
 13. Hij heeft met andere zeer serieuze specialisten en onderzoekers een manuscript geschreven.
 14. Dr. Kory is geen willekeurige arts die zegt dat er een oplossing is, hij werkt samen met een grote groep specialisten
 15. Er is ongelofelijk veel data dat laat zien dat Ivermectine gebruikt moet gaan worden en wel direct.
 16. Hij noemt de mensen die aan het sterven zijn; het zijn de Afro-Amerikanen, de Latino’s en de ouderen, de groepen uit de samenleving, die het al zo moeilijk hebben. Hij zegt, geëmotioneerd, dat we een verantwoordelijkheid hebben deze mensen te helpen.
 17. IVERMECTINE is LEVENSREDDEND en beschermend en het middel is zo veilig en hij vraagt of het alsjeblieft gebruikt mag worden! Of de NIH de data wil bekijken en de toepassing van dit middel tijdens de Covidcrisis wil toestaan.

Is gebruik van Ivermectine inmiddels toegestaan?

In augustus 2021 is het gebruik van Ivermectine nog steeds niet toegestaan. In Nederland staat er een boete op het inzetten van dit middel die kan oplopen tot € 150.000,– boete.
Er zijn veel studies in de mainstreammedia gekomen die het gebruik van Ivermectine afwijzen. Er zouden teveel risico’s aankleven.