Hoe zit het met die laptop van Hunter Biden, de zoon van Joe Biden?

16 januari 2021 0 Door Franka

Update 27 mei 2021- onderin

Het bericht in ’the Washington Post’

Op 14 oktober 2020 plaatste de Washington Post een artikel over emails die van de laptop van Hunter Biden zouden komen. Al snel rees de vraag op of deze emails authentiek waren, Ze bevatten nogal wat belastend materiaal over de zoon van de presidentskandidaat Joe Biden.
Big Tech als Facebook en Twitter hebben de informatie heel snel afgedaan als Fake News.
Kijk voor meer informatie over de handelbetrekkingen van Joe Bidens zoon op onze pagina: China en ’the Biden Family’
Het artikel in ’the Washington Post’ vindt u hier.

Director of National Intelligence over de laptop:

In Nederland hebben we alleen gehoord dat de emails nep waren, Fake News. Deze informatie hieronder hebben we niet gehoord. John Ratcliff is Director of National Intelligence en bevestigt hieronder dat de inhoud van de laptop bij de FBI is gebracht en dat dit geen verzonnen bericht is of dat dit om gehackt materiaal zou gaan. De bestanden en emails zijn origineel.

De nooit opgehaalde laptop:

Hieronder de repairman waar Hunter Biden zijn laptop had gebracht. Deze man kan zijn zaak wel sluiten nu hij als ‘hacker’ in de media is beschreven. Hunter Biden had zijn laptop ter reparatie gebracht, maar nooit opgehaald. Uiteindelijk heeft deze man gekeken naar de informatie op de computer en ontdekte gevoelig materiaal. Toen bleek dat Joe Biden presidentskandidaat was, vond deze man het zijn burgerplicht om de informatie te overhandigen aan de FBI. Vervolgens hoorde hij daar maanden niks meer van. Uiteindelijk heeft hij een kopie overgedragen aan de advocaat van Donald Trump.

Lindsey Graham over Hunter Bidens laptop en de gevoelige informatie daarop:

Kan Joe Biden als een integere president functioneren? Joe Biden zegt dat hij niks afwist van de zakenrealties van zijn zoon in de Oekaïne en China. Dat is ongeloofwaardig; Joe Biden was verantwoordelijk voor het buitenlandse beleid tijdens de laatste Obama regeringsperiode. In de emails die boven water zijn geworden, lijkt het erop dat Joe Biden wel degelijk op de hoogte was. Sterker nog, dat hij hier ook financieel profiteerde. Hij wordt omschreven als ’the Big Guy’. Lees hier meer over in het interview met Tony Bobulinski op onze pagina ‘China en ’the Bidenfamily’.
Het gevaarlijke is dat Joe Biden zeer chantable is door bijvoorbeeld China vanwege deze berichten.

Russel Brand over de corruptie van de Biden familie

Russel Brand gaat op 24 mei in op het gegeven dat Hunter Biden zakenrelaties had met de Oekraïne en de broer van Joe Biden, die zakendeals had met China. Hij legt ook uit dat de Democratische Partij in de VS samenwerkingsverbanden heeft met de media en Big Tech bedrijven, die bepalen wat al dan niet wordt gedeeld op Social Media. Zo hielden Twitter en Facebook de informatie over de laptop van Hunter Biden weg bij de kijker of gaven het weer met de melding dat het onwaar was, fake news, een conspiricy theorie. Russel Brand vraagt zich af wat democratie nog betekent als de mening van het publiek zo wordt voorgekookt door media en social media. Wat als bewuste opinievorming het stemgedrag van het volk beïnvloedt? Het is verontrustend, zegt Brand.
Russel Brand pelit voor principes in de politieke arena: als intgriteit, vriendelijkheid en eerlijkheid.