Waarom Ivermectine niet gebruikt mocht worden

15 maart 2022 0 Door Franka

Deze video schijnt een licht op het medicijn Ivermectine. Het middel mocht echter niet ingezet worden. Waarom niet?
Het is een brief van dr. Theresa Lawrie schrijft een brief aan dr. Andrew Hill. Deze twee kennen elkaar goed en hadden afgesproken samen te werken om Ivermectine goedgekeurd te krijgen voor behandeling en preventie van Covid-19. Zij hadden veel data die positief leken. Dr. Hill verzorgde de voorpublicatie. In de publicatie stonden heel andere conclusies dan eerder besproken. Dit tot verrassing van dr. Lawrie.

Co-auteurs en financiering

Deze video bevat ook een gesprek via zoom tussen de artsen Lawrie en Hill. Daarin vraagt Lawrie naar de motivatie van Hill om de conclusies te wijzigen. Ze wil graag weten welke personen hem gevraagd hebben zijn standpunten te wijzigen. Dr. Hill ontvangt subsidie van de Bill & Melinda Gates Foundation en de Clintonfoundation.

Indien de video hier niet meer staat, kijk dan op Rumble.

Still uit de video
Still uit de video

Nobelprijs

Het medicijn Ivermectine is al lang in gebruik. Daarnaast is het breed inzetbaar. Om die reden heeft het zelfs de Nobelprijs gewonnen. Tegenwoordig zegt men dat het genoemde middel een paardenontwormingsmiddel is. Men gebruikt het ook bij dieren. Daarnaast wordt Ivermectine ingezet voor mensen.

Dr. Pierre Kory

Dr. Pierre Kory is een groot voorstander van gebruik van Ivermectine. Hij heeft een emotioneel betoog gehouden bij een hoorzitting voor de Amerikaanse Senaat. In de bovenstaande video spreekt dr. Kory zijn collega Hill aan.

Hieronder een link naar artikelen over Ivermectine.

https://pierrekory.substack.com/p/the-global-disinformation-campaign-6d6?utm_source=twitter&s=r