Arts Zelenko uit Israël over de behandeling van Corona

26 oktober 2021 0 Door Franka

Een lang interview met Dr Zelenko

Het is belangrijk, volgens dr. Zelenko in het interview, dat je niet zomaar aanneemt wat hij zegt. Volgens hem doen we dat met de infromatie van de overheid wel. Doe je eigen onderzoek!
De media noemt hij een prostituee, die zich laat gebruiken door de overheid.
Dr. Zelenko zegt ergens in het interview dat hij niet tegen vaccinatie is. Hij is wel tegen domheid.

Het interview is opgedeeld in drie delen:

 1. Politiek: Over hoe dr. Zelenko succesvol wereldleiders heeft behandeld met een kuur die wordt verboden aan gewone mensen. (Hydroxochloriquine en Zink etc.) Dr. Zelenko gaat in op inmenging van de politiek op gezondheidszorg. In Israël is een gezondheidsminister vervangen, die vervolgens bepaalde middelen verbood om te gebruiken. Op dat moment zag men de grafiek van de doden omhoog gaan, voglgens deze arts.
 2. Praktisch: Het Zelenko Protocol. Het is belangrijk om de behandeling vroeg te beginnen.
  Hij vertelt dat Covid uit twee fasen bestaat:
  1. De virale infectie
  2. De schade aan de longen
  Het is belangrijk, zegt Zelenko om vroeg te beginnen met behandeling. Doe dit, voordat de ernstiger symptomen zichtbaar zijn. Hierdoor wordt vookomen dat mensen in het ziekenhuis belanden. Wanneer mensen geen lucht meer krijgen, is het te laat.
  Hij legt verschillende middelen uit. Hij benadrukt ook het gebruik van Vitamine D3.
  Soms voegt hij bloedverdunners toe, een antibacteriëel middel, een ontstekingsremmer of nog andere middelen. Dat hangt af van de patiënt. Het protocol is niet één op één geschikt voor iedereen.
 3. Spritueel: Hoe we dat wat momenteel gaande is in de wereld kunnen begrijpen.
  De interviewer vraagt hoe dr. Zelenko denkt over de vaccins. Als eerste is er de medische noodzaak. Alleen omdat er nu vaccins zijn, betekent niet dat er een medische noodzaak is. Laten we kijken of er een noodzaak is, zegt hij.
  Als eerste gaat hij in op kinderen. Er is volgens de CDC 99,998% genezing van kinderen.

Dr. Michael Yeadon:

Dr. Zelenko haalt Michael Yeadon aan, voormalig vice-president van Pfizer. Yeadon stond aan het hoofd van de ontwikkelingsprogramma van vaccins. Michael Yeadon heeft zijn baan opgezegd, doordat hij niet om kon gaan met wat hij waarnam. Dr. Yeadon vertelt dat voor ieder kind dat op een natuurlijk wijze zou sterven aan Covid, er honderd sterven aan het vaccin. Dat houdt dus in dat een kind honderdmaal meer kans heeft om te sterven aan het vaccin, dan aan Covid.
Er is een defintie voor zoiets, zegt dr. Zelenko, namelijk ‘childsacrafice’/kindopoffering.
Bij 21:00 gaat Zelenko in op ethiek; gewoonlijk willen mensen dat kinderen het beter hebben, dan hun ouders. Dat is gezond. Maar een samenleving waarin kinderen worde opgeofferd voor de ouderen, zit het kwaad. Het argument om kinderen te vaccineren, is om oma te beschermen. Als je gelooft dat het vaccin goed werkt, geef het dan aan oma en blijf van de kinderen af.

Werking van het vaccin:

Een jaar geleden bracht de FDA (Food and DrugAdministration) een intern rapport uit. Daarin was een opsomming van de bijwerkingen; Dood, beroerte, Bell’s Palsy (milde tot heftige verlamming van één kant van het gezicht) hartaanval, MS, Myocarditis en een lijst met andere dingen. Twee maanden na dit rapport begon de vaccinatiecampagne.
Alle bijwerkingen staan beschreven in het VAERS-system. Vears staat voor Vaccin Adverse Event Reaction System.
Dr. Zelenko heeft geen goed woord over voor de uitrol van dit vaccin, wanneer zoveel bijwerkingen bekend zijn.
Zelenko noemt natuurlijke immuniteit ‘Gods gegeven immuniteit’. De immuniteit die van het vaccin komt is minder effectief en zelf gevaarlijker.

Massale uitbraak:

Vaccinatie tijdens een pandemie zorgt ervoor dat er ernstiger varianten ontstaan. Als er een veilig vaccin zoou zijn, dan zoudr. Zelenko het zelf ook nemen. Deze vaccins zijn het grootste risico op totale genocide sinds mensenheugenis.
Dr. Walensky, hoofd CDC, heeft de Israëlische data geanalyseerd. En dat wees uit dat de vroeg gevaccineerde mensen veel vaker met Covid in het ziekenhuis terecht kwamen. Onderzoek in Vietnam liet zien dat de hoeveelheid virus in een Covidpatiënt, bij gevaccineerden 251 keer zo hoog is. In China kwam men zelfs op 1000 keer zo veel.
Het zijn de gevaccineerden die zieker worden. Het zijn de gevaccineerden die het virus verspreiden. In de landen waarin het overgrote deel van de bevolking is gevaccineerd, zijn er juist grote uitbraken.

Vrees voor God

De interviewer spreekt over het ontbreken van respect voor God. Hij noemt dat vrees voor God. Hij zegt dat in relatie tot namen als Bill Gates. Als mensen té veel macht krijgen en geen respect voor God (noem het respect voor de medemens), dan wordt het gevaarlijk.
Daarna gaat Zelenko nog in op genetica; een soort survival of the fittest. Het gaat om mensen die aan de top van de hierarchische piramide staat. Zij denken dat ze het recht hebben om over andere mensen te beslissen. Dr. Zelenko gaat daarna in op de Nazi’s, waarin dat principe van Übermensch en Untermenschen ook werd gebezigd.
Iedereen in Israël weet waar dat over gaat. Dat streven is niet verdwenen, zegt Zelenko, het is terug. Alleen deze keer is het niet antisemitisch. Wel beslissen een paar psychopaten over wie wel en wie niet mag leven.

Welke keuze maken we?

Dr. Zelenko gelooft in God en gelooft dat God goed is. Ieder mens ontvangt nu een test; voor wie buig je, wie dien je? Tot wie richt je je als je steun en troost zoekt? Of ga je voor angst en isolatie en ren je naar het gouden kalf van het vaccin en ren je naar de psychopaten om daar je heil te zoeken?

Wat te doen?

Dr. Zelenko hoopt dat hij het mis heeft. Hij hoopt dat het allemaal anders is dan hij verwacht. Hij verwacht dat 30 – 50% van de populatie die het vaccin hebben ontvangen, binnen een aantal jaar zal sterven. Angst en isolatie is een methode van psychologische oorlogsvoering, zegt hij. Mensen afschermen van de mensen van wie ze houden, kan ze gek maken. Hij is bang dat mensen door emotionele druk keuzes maken, die de illusie geven dat ze terug kunnen naar ‘normaal’.
Angst is het gereedschap om het gedrag van mensen mee te manipuleren. Van een bevolkingsgroep. Geef niet toe aan de angst en geef niet toe aan de isolatie.

Advies voor gevaccineerden:

De interviewer vraagt wat mensen kunnen doen die al gevaccineerd zijn. Dr. Zelenko vergelijkt het vaccin met een bom. Hij haalt een eerdere situatie aan waarbij kinderen werden gevaccineerd en bij blootstelling aan de natuurlijke ziekteverwekker overleden. Dat is een immuunreactie die overreageert; antibody dependent enhancement.
Zoals je bij een bom er niet op wilt stappen om deze te activeren. Bij het vaccin is het zo dat deze gevaarlijke antibodies aanmaakt. Zorg dat je géén virusinfectie oploopt, die vergelijkbaar is met dat waartegen je gevaccineerd bent om zo de overreactie van het immuunsysteem te voorkomen.
Dr. Zelenko raadt om die reden een profylaxe aan met antivirale middelen. Dit betekent het preventief nemen van een antiviraal middel.

Als je de infectie niet krijgt, zul je de bom niet activeren. Als je wel geïnfecteerd raakt, dan heb je waarschijnlijk nog een dag of twee om met sterke antivirale middelen behandeld te woren. Het probleem is alleen dat de regeringen niet toestaan dat je profylaxe neemt. Hierdoor loop je risico te sterven.
Dus:

 • neemje leven in je eigen hand
 • zorg dat je regering wordt vervangen
 • buig niet voor de tirannie
 • luister niet naar de minister van Gezondheid
 • neem je vitaminen en profylaxes en vroege behandeling

Eigen verantwoordelijkheid:

Dr. Zelenko besluit met een paar voorbeelden uit de bijbel. Hij raadt ons aan om zelf verantwoordelijkheid te nemen. We kunnen niet naar andere wijzen, zegt hij. We moeten nu zelf wijze keuzes maken.
De interviewer zegt dat we, op een wereldschaal, weer voor HEM moeten kiezen. Laten we ons tot God richten.

Website Zelenko:

De website van Zelenko is: https://vladimirzelenkomd.com/


Met dank aan Ehden, een Israëlische klokkenluider.
A long-form interview with Dr. Zelenko (1.5 hours)

Interview divided into 3:

1) Political: How come Dr Zelenko has treated successfully world leaders with treatment which they prohibit from regular people.
2) Prtactical: The Zelenko Protocol
3) Spiritual: how can one understand what’s going on in the world from a believer’s point of view.

(interview starts with introduction of Zelenko’s background).