Cyber bedrijf levert Covid Paspoorten

1 maart 2021 0 Door Franka

Al in mei 2020 tekenden twee bedrijven een contract om samen te werken.
Het Internationaal Digitaal Gezondheids Techonologiebedrijf Circle Pass Enterprices (CPE) heeft een deal gesloten met het Britse cyber beveiligingsbedrijf VST Enterprices Ltd. (VSTE). De ondernemer Louis-James Davis ontwikkelde en patenteerde technologiën, die in de COVI-PASSTM (het Digitale Gezondheids Paspoort) verwerkt zullen worden.

CPE leverde al in mei 2020 de eerste fase van de in totaal 50 miljoen gezondheidspaspoorten voor zowel de privésector als ook voor overheden, waaronder Nederland.

De link naar het originele artikel van AP (Associated Press) vind u hier.

Met vaccinatiebewijs meer vrijheid:

Zie ook het artikel hieronder. Op 27 februari 2021 pleit Sigrid Kaag, in aanloop naar de verkiezingen, voor een vaccinatiepaspoort.
In Israël is inmiddels zo’n paspoort ingevoerd. Gevaccineerden krijgen meer vrijheden en toegang tot vervoer, theater, bioscopen, sportscholen, hotels etc. Mensen die niet gevaccineerd zijn mogen (nog) niet van de faciliteiten gebruik maken.

‘Verboden gebied voor niet gevaccineerden’?

De foto hieronder wordt verspreid op social media. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen wel en niet gevaccineerden. Zou dit een originele foto en situatie zijn? Is dit de beste oplossing?

Strandstoelen in Israël (BRON?)

https://www.trouw.nl/politiek/kaag-wil-meer-vrijheden-voor-gevaccineerden-en-bekritiseert-daarmee-haar-eigen-kabinetsbeleid~be760cdf/