Microbioloog Dr. Bhakdi over de gevaren van het Coronavaccin

10 mei 2021 0 Door Franka

Dr. Bhakdi spreekt zich uit over de gevaren van het Coronavaccin. Zijn ongerustheid raakt mij. Hij is oprecht bezorgd en roept ons allen op elkaar te waarschuwen. Deze arts is op enkele momenten gedurende het interview bijna in tranen.
Hij zegt een aantal opvallende dingen (ik herhaal het in mijn woorden) :

  1. De overlijdens ná vaccin door bloedproppen (ernstige bijwerking van het Astra Zenica-vaccin wordt afgedaan als een acceptabel risico. Dat is het niet, volgens dr. Bhakdi, de overlijdens in dezelfde leeftijdsgroep in de eerste drie maanden van het virus zelf, was minder (60 door vaccin tegen 52 door virus).
  2. Het mRNA vaccin is gemaakt om zelf de spikeproteïnen te fabriceren. Het doet dit op plekken, waar het natuurlijke virus niet kan komen, waaronder in de aderen in de hersenen. Dit veroorzaakt bloedproppen. Naast sterfte kan dit zorgen voor zeer ernstige hoofdpijn (een bijwerking die veel wordt gemeld door jonge mensen), blindheid, gehoorverlies en het schudden van het lichaam. Dit schudden van het lichaam hebben we gezien van video’s uit Amerika. Dr. Bhakdi vertelt dat nu ook een (eerste) geval is gemeld uit Duitsland; een jonge moeder met drie kinderen. Dit schudden lijkt een conditie die onomkeerbaar is.
  3. Het immuunsysteem is als een dirigent die ervoor zorgt dat alle partijen op hun best samenspelen om een gevaar voor het organisme uit het systeem te werken. Het huidige vaccin neemt de rol van dirigent op zich en kan dat nooit zo goed vervullen als de natuur dat kan.
  4. Het risico, zoals dr Bhakdi dat ziet, is dat het vaccin het immuunsysteem leert om luider te spelen, volgens zijn analogie van een orkest. Wanneer het lichaam opnieuw met het wilde virus of een vergelijkbare variant (coronavirussen zijn overal, zegt hij) in aanraking komt, zal het immuunsysteem een overreactie kunnen produceren. Als het dat niet het de eerste keer doet, dan mogelijk de tweede keer en anders de derde keer. Dr. Bhakdi noemt deze reactie vrijwel onvermijdelijk. En zeer verontrustend.
  5. Daarnaast laat ook deze arts weten dat het vaccin in Amerika onder een noodwet op de markt is gebracht. Het is niet voldoende getest. Om die reden zijn de farmaceutische bedrijven gevrijwaard van aansprakelijkheid.
  6. Dr. Bhakdi schiet bijna vol wanneer hij vertelt dat dit vaccin nu in testfase wordt toegepast op jonge kinderen, in de leeftijd vanaf zes maanden oud. Hij noemt het crimineel en vindt dat we deze vaccins moeten stoppen.