Vaxxed II; de documentaire over ervaringen van de kinderen en ouders

11 augustus 2021 0 Door Franka

A Must-See, ervaringen met vaccinaties van kinderen en ouders:

Deze pagina gaat niet over het momenteel veel besproken Coronavaccin, maar over de ‘gewone’ kindervaccinaties.
Het is belangrijk om te weten dat deze documentaire in de Verenigde Staten is opgenomen en kinderen aldaar een veel uitgebreider vaccinatieschema volgens dan in Nederland. Zo krijgen pasgeborenen al op de eerste dag een Hepatitus B-vaccinatie. Hepatitus B is een leverontsteking. Dit gaat over een seksueel overdraagbare ziekte, die eventueel ook via naalden bij druggebruik kunnen worden doorgegeven.

Safe and Effective:

Vaccinaties worden altijd aangeprezen als veilig en effectief. Hier in Nederland, maar ook in de VS.
Zijn de vaccinaties ook daadwerkelijk veilig? Voor iedereen? Hoeveel ernstige bijwerkingen zijn er eigenlijk?
Deze tweede documentaire is geschoten tijdens een rondrit door Amerika naar aanleiding van de eerste aflevering van VAXXED. In die eerste aflevering werd de farmaceutische industrie onder de loupe genomen en werd al duidelijk dat vaccins niet altijd veilig zijn. Studies worden niet gedaan door onafhankelijke partijen, maar door financieel belanghebbende organisaties. Daarover later meer. Maar kijk ook vast bij het bericht over Brandy Vaughan, doelstellingen van de farmaceutische industrie. Hier vertelt Brandy Vaughan, ex-medewerker van Merck, dat de farmaceutische industrie ten doel heeft de hele wereldbevolking van wieg tot graf te vaccineren. Zij willen dat gerealiseerd hebben per 2020, vertelt Brandt in 2016.

Het vaccinatieschema bij kinderen in de VS:

Dit volgt…. Deze pagina is nog in aanbouw.

Bij 11:25 min – De drieling, die allen op dezelfde dag na een pneumokokkenvaccin ‘uitvielen’. Iedere keer tranen in mijn ogen en een hart dat huilt als ik dit zie. Inleven in wat die voor de ouders betekent, is onmogelijk.
Bij 51:58 min – Colton Barrett, het tragische verhaal van de actieve en sportieve jongen, die na een HPV-injectie compleet gehandicapt is geraakt, zelfs aan continue een draagbare beademing bij zich heeft. De vaccinatie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat hij vrijwillig voor de dood heeft gekozen.