Cardioloog Peter McCullough

Peter McCullough is een gepassioneerde cardioloog. Toen we voor het eerst met Covid te maken kregen, wist niemand hoe we de ziekte moesten behandelen. Niemand had er eerder mee te maken gehad. Dus gaan artsen aan de slag met de middelen die beschikbaar zijn.

Tot deze Coronapandemie had dr. McCullough nog nooit iets gedaan met Social Media. Zijn dochter, die rechten studeert, hielp hem om een YouTube-video te maken, met vier slides, uit een medisch rapport, een peer-reviewed rapport. Dit video ging absuluut viral, maar is na ongeveer een week verwijderd van YouTube omdat het de richtlijnen zou schaden.

Maar dit is belangrijke, wetenschapelijke informatie, die patiënten kan helpen in het midden van een crisis. Welke autoriteit heeft YouTube om het te verwijderen? Hij was eerder een getuige voor de senaat, omdat er een bijna gehele blokkade was op het gebied van informatie.

Censuur op behandelingen:

We zijn in een cirkel gekomen, zegt McCullough, waarin informatie over behandeling wordt verwijderd. Mensen denken dat Covid niet te behandelen is, zegt hij. Als zij in het ziekenhuis komen en de diagnostische test wijst uit dat ze positief zijn, dan worden ze naar huis gestuurd. Er wordt geen behandeling aangeboden. Mensen hebben nooit gehoord van (onverstaanbaar/monoclonal?) antibodies. Terwijl, en hij haalt een 90-jarige aan, die een bepaald medicijn kreeg aangeboden, weer genezen is.

Er is zo’n focus op het vaccin, zegt hij (10 maart, 2021), maar waar is de focus nu, vraagt hij zich af. Hij zegt dat de senaat moet weten waar men zich kan laten behandelen met monoclonal antibodies, waar alle centra zijn, die mensen met Covid behandelen.

Intussen heeft hij een papaer geschreven over Covid, vanuit zijn expertise als cardioloog, ondertekend door 57 andere artsen. Hij zegt dat ze middelen gebruiken om:

  1. virale vermeerdering (viral replication) tegen te gaan.
  2. De antibodies zijn fantastisch
  3. ze gebruiken intercellulaire anti infectiemiddelen
  4. we gebruiken corticosteroïdes onstekingsremmers

    Hij noemt nog een ontstekingsremmer, waarvan hij zegt dat de luisteraar daar vermoedelijk nog nooit van heeft gehoord.

Ze hebben dit toegepast in één van de grootste studies, bij 4000 patiënten. Dit was een dubbel blinde, placebo gecontroleerde, wetenschappelijke studie. Het gaf 50 % reductie in sterfte. Er wordt geen enkel woord over gesproken, geen enkele.

Trombose:

Een andere doodsoorzaak is trombose. Dus hij behandelt patiënten daarom op drie gebieden:

1. met antivirale middelen
2. met ontstekingsremmers
3. en met middelen die trombose tegengaan.

Hij heeft patiënten die echt heel ziek zijn, vertelt hij en hij is er twee verloren. Later in de video vertelt hij dat er 46 verschillende soorten medicijnen zijn, die bij Covid kunnen worden ingezet en dat de monoclonal antibodes, die ze niet hebben zelfs beter werken. Hij legt uit dat bij 50 % van de mensen boven 50 dat er 85% reductie is in ziekenhuisopname en sterfte.

Wat is er gaande?

Wat er gaande is, is niet te bevatten, zegt McCullough. Het maakt niet uit naar welke zender je kijkt, zegt hij, we hebben nog nooit een update gekregen over wat mensen aan zelfzorg kunnen doen. We hebben niks gehoord over wat mensen kunnen doen, wanneer ze de diagnose Covid-19 hebben gekregen. Dat is een complete mislukking op ieder niveau.

Politiek:

Waarom is er, vanuit het Witte Huis, geen team van dokters aangewezen die er alles aan zouden moeten doen om de opnames van patiënten te voorkomen? Hoe komt het dat we geen artsen, die daadwerkelijk patiënten behandelen, samen in een groep hebben en die ons iedere week een update geven? Waarom hadden we dat ook niet op het niveau van de afzonderlijke staten? Hoe komt het dat er geen uitwisseling is over patiënten die behandeld zijn en waarbij ziekenhuisopname is voorkomen?

Ook de rest is interessant. Luister verder…..
Later komt de vertaling nog….