Geert Vanden Bossche; ‘Stop massavaccinatie!”

Geert Vanden Bossche is een wetenschapper, gespecialiseerd in immunologie. Hij heeft onder andere gewerkt voor Merck, GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation. Vanden Bossche zou, vanuit zijn ervaring en expertise, graag meepraten in het wetenschappelijk Coronadebat. Deze man is zeker geen antivaxxer, integendeel, hij heeft een carrière in de vaccinindustrie. Hij waarschuwt echter wel voor grootschalige vaccinatie.

Kijk op de eigen website van Vanden Bosche voor heel veel video’s waarin hij zijn zorgen uitlegd.

Still van Vanden Bossche uit interview op zijn website

Noodkreet van Vanden Bossche:

Herhaaldelijk reikt Vanden Bossche uit naar andere wetenschappers en naar de WHO. Hij is uiterst bezorgd over immuunontsnappende varianten.

Er kleeft een groot risico aan de vaccinatiestrategie, zoals deze momenteel wordt uitgevoerd. Vanden Bossche legt uit dat het inenten van de gehele bevolking kan leiden tot een reactie van het virus. Deze zou zich kunnen muteren tot een gevaarlijk monster. Dit komt doordat mensen worden ingeënt die het virus al onder de leden hebben. Het virus gaat dan ’terugvechten’ door zich te ontwikkelen tot een sterkere, meer gevaarlijk variant.
Volgens Vanden Bossche is het niet de vraag òf dat gebeurt, maar wanneer.

Vlaamse veearts:

Zoals veel andere experts die zich uitspreken tegen het regeringsbeleid, wordt Vanden Bossche in de media als een charlatan weggezet. Hoewel zijn carrière als veearts is begonnen, heeft hij zijn sporen als immunoloog allang verdiend. Zie zijn reactie daarop in de video met Dell Bigtree van de Highwire. Zie ook een reactie daarop hier.