Wat wordt de volgende Pandemie; Marburg?

21 oktober 2021 0 Door Franka

Op de website van Gavi, the vaccine alliance, wordt druk gespeculeerd over welke ziekte de volgende pandemie zal veroorzaken. Is het gele koorts, is het Ebola, het Nipahvirus of toch Marburg?

Screenshot van de website van Gavi

Wat is Marburg?

Het Marburgvirus is een virus dat met name voorkomt in Afrika. Het verspreidt zich via Egyptische fruitvleermuizen, via apen en springt over op de mens. Het virus wordt overgedragen door het uitwisselen van lichaamsvloeistoffen.
Familie en verzorgers van de zieken lopen het virus ook vaak op.
Het virus is zeer dodelijk; het doodt zo’n 88% van de mensen die geïnfecteerd raken.

De Duitse stad Marburg:

Het virus is genoemd naar de Duitse stad Marburg, waar het voor het eerst werd beschreven in 1967. Destijds werden er 37 mensen ziek. Het virus werd overgedragen door groene meerkatten. Men gebruikte deze apen voor de ontwikkeling van vaccins tegen polio.

Uitbraak in Guinee:

Afgelopen jaar (augustus 2021) was er een uitbraak in Guinee. Hierbij is één dode gevallen. Er is gelukkig geen pandemie ontstaan.

PCR-test voor Marburg:

Informatie uit 2018, vertelt over een test om Marburgbesmettingen te kunnen detecteren. Dit is van het merk Genesig.
Klik op de afbeelding om het document te downloaden.

Video: Marburg als Cover-up?

Momenteel doet zich een filmpje de ronde waarin een man zijn vermoeden uitspreekt dat het Marburgvirus gebruikt zou kunnen worden als Cover-up voor bijwerkingen van Covid-vaccins. De symptomen van Marburg, een bloedingsziekte, lijken op de verschijnselen die gezien worden in ziekenhuizen bij Covidpatiënten. Dezelfde verschijnselen worden ook gemeld als bijwerking van het vaccin.
Naar mijn bescheiden mening, klopt de indruk van deze man niet. Hij vertelt ook over een vaccin dat zou zijn ontwikkeld; RiVax.
Hij vertelt dat dit vaccin Ricine bevat. Ricine is een dodelijk gif dat van planten afkomstig is. Een bijproduct bij het maken van Wonderolie. Het wordt gebruikt voor biologische oorlog en – terrorisme, aldus de website van Soligenix.
Op de website van Soligenix wordt uitgelegd dat RiVax een kandidaatvaccin is, dat de gevolgen van het gif Ricine zou moeten tegenwerken.
Hieronder een link naar de betreffende video.

https://rumble.com/vn54j7-urgent-message-from-university-hospital-manager-and-academic-kieran-morriss.html

Desinformatie en onderzoek:

We leven in een tijd waarin veel angst en ongerustheid leeft. Ik denk terecht. Echter, het maakt ook dat we soms niet meer helder kunnen denken en door een ontwikkeld wantrouwen informatie verkeerd interpreteren.
Het is dus belangrijk dat we informatie niet zomaar als waar aannemen, maar verder onderzoeken.
Mijn indruk is dat de ongerustheid van de persoon in het filmpje onterecht is.