China en ’the Biden-family’

Documentaire over de geheimen van de familie Biden:

De journalisten van Blaze TV hebben de schimmige zakenrelaties van Hunter Biden in deze documentaire uiteengezet. Hunter heeft zaken gedaan met een corrupt Oekraïns energiebedrijf. En hij zit in heel veel zaken verwikkeld in China, tot aan de Chinese Communistische Partij aan toe. En niet alleen Hunter Biden, ook andere leden uit de familie Biden zijn betrokken bij deze louche praktijken. De praktijken waar het omgaat verdienen als beste het predikaat ‘landverraad’. De video duurt maar liefst veertig minuten en zet alles zorgvuldig uiteen.

Zie ook: https://www.bidenfilm.com

Documentaire van Blaze TV over de Biden family en hun verontrustende contacten in het buitenland, waaronder Oekraïne en China.

Zakenpartner van Hunter Biden spreekt zich uit:

Een deel van de informatie van Hunter Bidens laptop is openbaar geworden. De Washington Post heeft hier een artikel over geplaatst dat is afgedaan als Fake News en mis-informatie. In dat artikel werd een email aan Tony Bobulinski, een voormalig zakenpartner van Hunter Biden, getoond. Tony Bobulinski legt in onderstaand interview uit dat deze emails authentiek zijn. Hij vindt het verschrikkelijk dat hij en zijn familie met Russische des-informatie worden geassocieerd. Hij vertelt dat hij zelf democraat is, maar het belangrijk vindt dat deze informatie wordt gedeeld. Zeker gezien het feit dat Joe Biden zich als presidentskandidaat heeft gemeld.

Aanvullingen van ná de verkiezingen:

Voorafgaand aan de verkiezingen is alles waar het ging om Hunter Bidens duistere zaken angstvallig verborgen gehouden. Nu de verkiezingen voorbij zijn, komt er steeds meer informatie vrij.
Kijk ook op het bericht ‘Hoe zit dat met Hunter Bidens laptop?

12 dec 2020:

11 dec 2020:
Pas nadat de datum voor de verkiezingswinnaar is verstreken spreekt de ‘mainstreammedia’ in de US over de activiteiten van Hunter Biden in China. Voorafgaand aan de verkiezingen hebben ze alle informatie genegeerd. Dit is meer dan zorgelijk. Je wilt als land geen president die onder invloed staat van de Chinese Communistische partij.

8 dec 2020: