Het gevaar van het Spike-proteïn

22 juni 2021 Uit Door Franka

Kijk alsjeblieft onderstaande video. Dit is een podcast van Darkhorse, een kanaal van Bret Weinstein, evolutiebioloog. U ziet hem in onderstaande video samen met Robert Malone, die de bedenker is van de mRNA-technologie.
Het belangrijkste waar zij voor waarschuwen is dat het spikeproteïn, dat de effective stof in het vaccin zou moeten zijn, cytotoxisch blijkt. Dit houdt in dat het celdodend is.
De verwachting was dat het spikeproteïn dat deel is van het Coronavaccin, dat het immuunsysteem zou activeren, zich zou blijven ophouden in de schouderspier, waar het terecht komt bij vaccinatie in de bovenarm. Dat blijkt niet het geval; het spikeproteïn verspreidt zich door het lichaam, waaronder naar de organen en de hersenen.

Radio interview met dr. Byram Bridle:

Steve Kirsch verwijst in dit gesprek naar een studie die onder de aandacht is gebracht door dr. Byram Bridle. Deze Canadese arts en professor aan een Universiteit spreekt zijn zorgen uit over het gevaar van het spikeproteïn dat zich anders blijkt te gedragen in het lichaam, dan aanvankelijk werd gedacht. Dat radio-interview van Bridle is hier te vinden.
Op een andere pagina op deze website wordt uitgebreider ingegaan op het interview met dr. Byram Bridle.

Comment onder de video op YouTube: ‘It’s absolutely hilarious seeing ‘fact checkers’ label this as ‘false’. I mean this is LITERALLY the creator of the MRNA technology telling you it’s dangerous and people are still like ‘na, it’s been fact checked mate’.. BY WHO!? This guy created it!