Een Covid-vaccin voor Sesamstraat. Dan wil jij toch ook?

9 januari 2022 0 Door Franka

In de Verenigde Staten zijn de kinderen aan de beurt voor een Covid-vaccin. Hoe zorg je voor een hoge vaccinatiebereidheid onder kinderen? Nou gewoon, je zorgt dat de dieren uit hun lievelingsprogramma het eerst krijgen.
In het geval het verkeerd afloopt met die vaccins, gaan we ons hier heel erg voor schamen.
Onder deze video, Robert Malone, de bedenker van het mRNA-vaccin; ‘Een vaccinatie kun je niet ongedaan maken. De risico’s zijn groot en de gevolgen onomkeerbaar‘.

Robert Malone over het vaccineren van kinderen

Introductie:

Mijn naam is Robert Malone. Ik ben een medicus en een wetenschapper. Maar belangrijker; ik ben een vader en een grootvader. Gewoonlijk lees ik niet vanaf een papiertje, maar dit is zo belangrijk dat ik er zeker van wilde zijn dat ik ieder woord en feit, wetenschappelijk feit, correct heb. Ik sta achter dit standpunt vanuit een carrière toegewijd aan vaccinonderzoek en -ontwikkeling. Zelf ben ik gevaccineerd voor Covid en ik ben in de regel vóór vaccinatie. Ik heb mijn hele carrière gewijd aan het ontwikkelen van veilige en effectieve medicijnen om besmettelijke ziekten te voorkomen en te behandelen. Hierna zal ik de tekst van dit standpunt delen, zodat je het kunt delen met je vrienden en familie.

Inleiding tot drie punten:

Hier is wat ik wil zeggen; Voordat u uw kind laat injecteren, een besluit dat onomkeerbaar is, wil ik u de wetenschappelijke feiten over dit genetische vaccin laten weten. Dat is gebaseerd op het mRNA-technologie die ik het gecreëerd.
Er zijn drie belangrijke zaken die een ouder moet begrijpen voordat ze dit onherroeplijke besluit nemen.

De risico’s:

  1. Het eerste is dat een virale gen zal worden geinjecteerd in je oudercellen. Dit gen dwingt het lichaam van je kind om toxische spike-proteïnen aan te maken. Deze poteïnen veroorzaken vaak permanente schade in de kritieke organen van het kind. Deze organen omvatten het brein- en zenuwstelsel, hun hart en bloedbanen, inclusief bloedproppen, hun voortplantingsorganen en meest belangrijk; dit vaccin kan een fundamentele verandering aan hun immuunsysteem aanbrengen.

Eventuele schade is onherstelbaar:

Het meest alarmerende hieraan is; indien deze schade zich eenmaal heeft voorgedaan, deze onherstelbaar is. Ze kunnen niet teruggedraaid worden. Je kunt de verwonding in hun brein niet herstellen. Littekenweefsel aan het hart, kun je niet repareren. Je kunt een genetisch reset van het immuunsysteem niet teniet doen. En dit vaccin kan schade veroorzaken aan de voortplanting, wat effect kan hebben op toekomstige generaties van je familie.

Nieuwe technologie, onvoldoende getest:

2. Het tweede dat u dient te weten, is het feit dat deze nieuwe techniek niet zorgvuldig is getest. We hebben minimaal vijf jaar nodig van testen en onderzoek, voordat we de risico’s beter kunnen begrijpen, geassocieerd met deze nieuwe technologie. De schade en risico’s komen vaak pas vele jaren later aan het licht. Ik vraag u, om voor u zelf na te gaan, als een mede-ouder, of u wilt dat uw kind deelneemt aan het meest radicale experiment in de menselijke geschiedenis.

Noodzaak tot vaccinatie is een leugen:

3. Een laatste punt; de reden waarom ze uw kind willen vaccineren, is een leugen. Uw kinderen vormen geen gevaar voor hun ouders of grootouders. Het is zelfs het tegenovergestelde; hun immuniteit, nadat ze Covid hebben doorgemaakt is beslissend om uw familie of de wereld te redden van deze ziekte.

Samenvatting:

Als laatste, een samenvatting; er is geen voordeel voor uw kinderen of uw familie om uw kinderen te vaccineren tegen het kleine risico van het virus. Gezien de bekende gezondheidsrisico’s van het vaccin die duidelijk zijn, waar u en uw kinderen mee zullen moeten leven voor de rest van jullie levens. De voordeel-risico komt er zelfs niet bij in de buurt met dit vaccin, voor kinderen. Als een ouder en grootouder, beveel ik u ten zeerste aan, is om af te wijzen en te vechten om uw kinderen te beschermen.