Assistente Deborah over bijwerkingen vaccins

27 oktober 2021 0 Door Franka

Hieronder een link naar een video (klik op het plaatje) met een interview met Deborah Conrad. De interviewer is Del Bigtree van ‘de Highwire’

Deborah Conrad werkt als assistente in het locale ziekenhuis. Zij doet dat werk al vijftien jaar. Zij weet hoe belangrijk het is om patiënten veilig te houden.
Ze vertelt dat het uitrollen van de vaccins redelijk op rolletjes liep. Maar vrij snel kwamen ouderen binnen, die de week ervoor gevaccineerd waren, die positief testten op Covid.
En heel veel mesnen met longonsteking. 2020 was het jaar van de longontsteking, vertelt ze.
Maar ook mensen met bloedvergiftiging. Nadat de vaccinaties waren begonnen ontstond er een toename van hartaanvallen, hartstilstanden, bloedingen, terugkerende kanker. Het werd haar al snel duidelijk dat er iets goeds mis van.

VAERS

Ze was zich helemaal niet bewust van VAERS; Vaccin Adverse Event Reporting System. Dat is het systeem waarin gezondheidswerkers verplicht zijn om bijwerkingen te melden. Zij was daar niet over geïnformeerd. Er werd haar verteld dat zij zichzelf daarover moest informeren. Dat is bijzonder, want wanneer iemand niet weet dat er een dergelijk systeem is, dan is het heel lastig om te regels daarover te volgen.

Zij besloot zelfstsandig deze gevallen te melden en het werd al gauw een full-time job. Zij zag daar de noodzaak van, gezien de gevallen die zij zag.

Gebruik VAERS

Er wordt geschat dat VAERS een onderrapportage heeft van slechts 1 %. Daarmee is het aan te nemen dat de medlingen die gedaan worden met 100 vermenigvuldigd kunnen worden.
Deborah legt ook uit dat het heel ingewikkeld is om bijwerkingen te melden. Er worden heel veel details gevraagd, die tijd kosten om op te vragen. En na het invullen en het inzenden, dient het systeem helemaal opnieuw opgestart te worden.
Ook is er geen mogelijkheid om onderdelen van het formulier te bewaren en het gebeurde vaak dat zij helemaal opnieuw formulieren moest invullen. Dat werkt natuurlijk frustrerend en ontmoedigend. Het kost gezondheidswerkers heel veel tijd om dit systeem in te vullen. Terwijl artsen en dokters natuurlijk druk zijn met het redden van mensen en verzorgen van patiënten. Reden wellicht waarom er een onderrapportage is.

Deborah Conrad: “Wanneer je besluit om zoiets als vaccins op de hele bevolking wilt toepassen, wil je dan niet zorgen dat alle veiligheidsmechanismen op orde zijn?”

Terugkerende en spontane kankers:

Deborah vertelt over patiënten waarbij spontaan kankers, die waren behandeld in rap tempo terugkwamen. Ze vertelt ook over kanker die spontaan ontstonden na de vaccinatie. Die kanker kwam ‘out of nowhere’, zegt ze. Overleden patiënten mochten geen autopsie ondergaan,z odat niet duidelijk werd waaraan ze precies waren overleden.
Ze vertelt over patiënten met hersenbloedingen, met Bell’s Palsy (Halfzijdige gezichtsverlamming), bloedingen in andere delen van het lichaam, veel rare neurologische problemen, mensen die rare bewegingen maken.
2020 is het jaar dat bloedverdunners ineens niet meer lijken te werken.
Oudere mensen die na de tweede vaccinatie spontaan overlijden. Ze gingen naar huis, er leek niets aan de hand en in de nacht zijn ze overleden. Ze besprak met een collega dat ze misschien familie van oudere mensen moeten informeren dat ze de nacht na de vaccinatie bij de ouderen moeten blijven, omdat ze ze anders dood in bed zouden kunnen vinden.

Deborah Conrad: “Our first duty is ‘Do no harm'”

Deborah ervaart nu heel veel tegenwerking. Er wordt gezegd dat ze haar tijd verspilt, dat ze te emotioneel is. Ze wordt teruggeroepen door een leidinggevende. De leidinggevende zegt dat er een consistent beleid moet worden gevoerd in lijn met wat de gezondheidsorganisaties vragen. Er is een risico aan zowel onderrapportage, als aan overrapportage.
Doordat Deborah veel bijwerkingen ziet en rapporteert, lijkt het of zij, Deborah, antivaccin is. Terwijl Deborah natuurlijk vooral probeert te waarschuwen en te zorgen dat er veiligheid wordt gecreëerd. Als een organisatie, als een gezondheidssysteem, zegt de leidinggevende in een opgenomen telefoongesprek, dat de CDC-reglementen moet volgen, raden ze mensen juist aan om het vaccin te nemen. Ze werken eraan om terughoudendheid omtrent vaccinatie weg te nemen. Ze willen dat mensen het vaccin nemen en dat de boodschap moet zijn dat dit een veilig vaccin is.

Deborah noemt het niet rapporteren van de bijwerkingen en het doen alsof dit een veilig vaccin is een absolute gruweldaad!
Zij vraagt zich hardop af hoe kan het zijn dat we medicijnen als dit accepteren van een bedrijf dat geen verantwoordelijkheid neemt voor zijn product? Als zij de farmaceutische bedrijven belt, dan ontvangt ze als antwoord dat het onder experimenteel gebruik is, dat zij geen antwoord of advies kunnen geven. Deborah zou bijvoorbeeld nog geen droger kopen van een bedrijf dat zelf niet achter zijn product staat.
Het is ongelofelijk, zegt ze. Het gaat toch om de veiligheid van de patiënten.

Cultuur

Del Bigtree wil even stilstaan bij het gedeelde telefoongesprek. Hij zegt dat dit laat zien welke cultuur gaande is. Er mag geen negatief nieuws over de vaccins naar buiten komen, het mag niet het vertrouwen in de vaccins tegen gaan. Zoveel mogelijk mensen moeten zich vaccineren.

Verplichte vaccinatie voor ziekenhuispersoneel:

Aan het eind van het interview vraag Del Bigtree aan Deborah hoe dat zit met de verplcihting zich te laten vaccineren. Deborah zit in de staat New York en daar is vaccineren verplicht. Of zij het vaccin neemt, vraagt Del. Absoluut niet, zegt Deborah, ze is bang. Ze heeft gezien wat dit vaccin teweeg kan brengen en is gewoon doodsbang voor het vaccin.
Haar laatste werkdag is eind september, vertelt ze. (Uitzending was op 17 september). Ze is verplicht om vrijwillig ontslag te nemen, maar dat wil ze niet. Ze wil niet weg, ze houdt enorm van haar werk! Ze geeft om de patiënten. Ze wil de stem zijn van de patiënten die klachten hebben, die soms niet eens verzekerd zijn tegen invaliditeit, die torenhoge ziekenhuis kosten hebben, van patiënten die overlijden, die kinderen achterlaten. Straks hebben zij geen stem meer, zegt ze en dat gaat haar heel erg aan het hart.

https://rumble.com/vmncez-these-patients-deserve-to-be-heard-vaers-whistleblower.html