Mogelijke ‘False-Flag operatie’ in Washington?

20 januari 2021 0 Door Franka

Een ‘False Flag-operatie’ is een operatie met als doel een andere partij de schuld te geven.
De indringers voeren daarbij vaak letterlijk de vlag van de partij die ze voor hun daden willen laten opdraaien. De verraders gaan vermomd als de andere partij en infiltreren zo in de beweging die ze in een kwaad daglicht willen stellen. Is er sprake van zo’n ‘False Flag-operatie’ bij het Capitool?

Interview met oorlogsverslaggever Michael Yon:

Bekijk hier het interview van Joshua Philipp (Crossroads) met oorlogscorrespondent Michael Yon. Zowel de heer Yon als Philipp waren als correspondent tijdens de bestorming in Washington aanwezig.  Volgens dhr. Yon lijkt een deel van de protesters een zeer georganiseerde groep te zijn, die heel erg op elkaar is afgestemd.

Interview met onafhankelijk journalist Masako Ganaha:

Daarnaast heeft Joshua Philipp een interview met Masako Ganaha. Zij is een onafhankelijk journalist en heeft heel veel videomateriaal geanalyseerd. Doordat dit videomateriaal beelden uit verschillende hoeken liet zien, was zij in staat deze beelden met elkaar in verband te brengen. Ganaha legt uit hoe één van de demonstranten de rol op zich neemt om het vuur op te stoken en mensen uit de massa meeneemt. Zij legt ook uit hoe deze demonstrant zichzelf verkleed, nadat de onrust is opgestookt. Hij gaat daarna in de rol als verslaggever verder. Dit wordt allemaal duidelijk met videobeelden van de bestorming geïllustreerd in deze video van Crossroads.

Derde video van bovenaf gezien:

Hieronder een derde video waarop dezelfde inbraak is te zien, maar dan van bovenaf. Zo kan de bestorming van het Capitool vanuit verschillende kanten gezien en geanalyseerd worden. Het handelen van de personen wordt zo zichtbaar en met elkaar in verband gebracht. Je ziet de interacties die mensen met elkaar hebben en welke mensen elkaar steunen en welke niet, welke de leiding hebben en welke juist schade aan het gebouw proberen tegen te gaan. 

In nieuwsberichten volgens de gewone kanalen, wordt gesuggereerd dat het de QAnon-sjamaan is, die de inbraak in het Capitool zou hebben geleid. Dat blijkt niet uit deze video.